Контакти

Контакти!

  • Телефон: 0899/670 527  – Сузи
  • Скайп: syzi_sexs
  • Понеделник до Четвъртък от 09ч. сутринта до 23ч.
  • Петък и Събота от 10ч. до 20 чеса
  • Неделя почивам

Ако това което виждате тук Ви допада и желаете да ме ангажирате е достатъчно да позвъните на посочените  телефони, всеки ден от Понеделник до Събота!

Неделя почивам.

НА СКРИТИ НОМЕРА И SMS НЕ ОТГОВАРЯМ.

И НЕ ИЗПРАЩАМ СНИМКИ!

В сайта има достатъчно.

Въпроси и отговори

Тук ще се опитам да отговоря на въпросите,който често ми задавате.

Ако не откривате отговор на Вашият въпрос не се притеснявайте да ми го зададете, в рамките на 24 часа ще получите отговор.

Какви са хората който ползват моите услугите?

Мъже, който водят по-динамичен живот и нямат време илижелание за дългосрочна връзка. Бизнесмени, гости на градa, желаещи един приятен завършек на тежкия ден. Мъже, желаещи да изживеят своя фантазия, за която в повечето случай срещат отрицание от партньорката си. Има още стотици причини да наберете моя телефон и да уговорим детайлите за среща,едва ли бих успяла да ги изброя всичките.

С какво се различавам от другите жени предлагащи ескорт услуги?

Трудно ми е да говоря за други дами, всеки един господин може да прецени сам. Това, което определя моята личност е моята професионална почтеност, позитивно отношение и индивидуален подход към всеки един клиент. Искрено се наслаждавам на това, което предлагам и се чувствам удовлетворена  когато усещам изживяното удоволствие на клиента.

Гарантирана ли е дискретността?

Да. Абсолютно е гарантирана.Гарантирам Ви, че по никакъв начин няма да използвам нито телефонният Ви номер, нито лична информация, която сте споделили с мен по време на разговор.

Възможни ли са пътувания?

Приемам пътувания с продължителност на ангажимента минимум 3 часа, при цени от 270 до 500 лв. в зависимост от услугите , който желаете да ползвате. Разходите по пътуването се поемат също от клиента. Не пътувам с обществен транспорт! Плащане авансово на 10% от ангажимента и 100% от транспорта по банков път или https://www.epay.bg/. Всеки клиент трябва да е наясно , че предприемам пътуването единствено заради него и всички разходи е нормално да се поемат от него.

Възможно ли е да се срещнем на кафе или вечеря преди да реша дали ще Ви ангажирам?

Нямам време, съжалявам. Ако приемам тези покани трябва да прекарвам деня си в кафенета и ресторанти. Тук на моята страница може да намерите първоначална информация за мен, както и актуални снимки.

Защо не успявам да се свържа с Вас по телефона?

Причините могат да бъдат следните: Вие се обаждате от скрит номер обаждането Ви е в тази част на деня ,която съм отредила за почивка-от 00ч.  до 09ч. преди обяд или Неделя обаждането Ви е във време,когато имам среща с клиент и не мога да си позволя да го ощетя в разговор с друг мъж. Моля позвънете отново след 40-50 минути!

115 коментара to “Контакти”


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.